모바일 메뉴 닫기

2018.03.27
Writer
글로벌사회공헌원

IGEE(Institute for Global Engagement & Empowerment) has held the first GEEF(Global Engagement & Empowerment Forum on Sustainable Development) on February 7 to 8. The main participants was António Guterres UN Secretary General, Lee Nak Yeon prime minister, Jack Ma chairman of Alibaba, Chey Tae-Won SK chairman, Miroslav Lajcak President of the United Nations General Assembly, Heinz Fischer former president of Austria, Irina Bokova former director general of UNESCO, and Jeffrey Sachs professor of Columbia University.

In GEEF, worldwide leaders, businessman, experts concerned about problems on Earth such as climate change, health, education, business ethics and discussed the way to solve those problems.

Article_1

- Source : The Korea Economic Daily

Article_2

- Source : Chosun Daily