모바일 메뉴 닫기

Community

Press

Title
Opening of Ban Ki-moon Institute for Sustainable Development at Al-Farabi Kazakh National University
2018.05.23
Writer
글로벌사회공헌원

Ban Ki-moon Institute for Sustaianble Development opened at Al-Farabi Kazakh National University. IGEE and Ban Ki-moon Institute for Sustainable Development at Al-Farabi Kazakh National University will cooperate and hold joint reserach activities in the areas of sustainable development, green growth, humanities, social and natural sciences.

- Source : Kazinform
- Photo Credit : Kazinform
- Link : Original Article