행사 및 등록

HOME소식 및 행사행사 및 등록
제목
Upcoming Global AI Challenge for Building E&M Facilities
2021.09.09
작성자
글로벌사회공헌원 관리자

Global AI Challenge for Building E&M Facilities is a global event highlighting AI development and applications in the building services industry. It aims to promote international innovation and technology ideas, through exchange and cooperation. The event is the first and largest AI event related to building electrical and mechanical services in the world, organized by the Electrical and Mechanical Services Department of the Government of Hong Kong and the Association of Science and Technology of Guangdong Province.

University students who are undergraduates or graduates can join this global event. The program will proceed as follows.
  [Oct 2021] Global Conference
  [Sep 2021-Mar 2022] AI Competition, Workshop, Awards Ceremony

Stay tuned and for more information, please check the attached file!

첨부
About Global AI Challenge.pdf About Global AI Challenge_페이지_1.png