뉴스소식

HOME소식 및 행사뉴스소식
제목
[IGEE] Digital Leadership Program on Service-Learning organized by Hong Kong Polytechnic University
2021.08.19
작성자
글로벌사회공헌원 관리자

IGEE at Yonsei University’s Partner, Hong Kong Polytechnic University welcomes you to a Digital Leadership Programme!

Digital Leadership is an innovative Collaborative Online International Learning (COIL) programme embedded with a service-learning subject, which is co-organized by the Department of Computing and Service-Learning and Leadership Office (SLLO) at Hong Kong Polytechnic University.

The students who participate in the program will develop global leadership capability and cultural sensitivity by working in virtual teams on a service-learning project. The program will also offer a chance to learn about concepts of global leadership, cross-cultural communication skills, and design a virtual world to present a social issue. A Certificate of Completion after successful completion of the programme will be a plus. Students with the best virtual world design will receive an invitation to present their project during the annual service-learning conference hosted by SLLO in 2022.

There are limited seats, so do not hesitate to register! If you have any enquiries, please contact shlin@poly.edu.hk